Categories Handbal

Melinda Geiger a terminat-o mult prea repede cu handbalul

meliHandbalul românesc a fost luat prin surprindere de vestea că jucătoarea Melinda Geiger (foto în galben) a decis să se retragă. Sportiva de 31 de ani era una dintre handbalistele importante ale naționalei României, medaliată cu bronz la Euro 2010 şi la Mondialul din 2015.

Melinda Geiger și-a reziliat contractul cu echipa maghiară Siofok și nu va mai continua la niciun alt club. „Siofok KC a reziliat contractul cu Melinda Geiger de comun acord. Jucătoarea naţionalei României de 31 de ani plănuise iniţial să se retragă la sfârşitul acestui sezon, dar din motive personale a decis să facă acest lucru cu patru luni mai devreme. SKC îi recunoscătoare Melindei pentru contribuţia avută şi îi doreşte un mare succes în viitor”, a anunțat Siofok.

Cauza retragerii este durerea de genunchi tot mai apăsată cu care s-a confruntat Melinda Geiger. Ea și-ar fi dorit să participe cu România la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, dar problemele medicale au forțat-o să se retragă.

Geiger a crescut la Baia Mare, debutând în handbalul mare la vârsta de doar 16 ani, pentru Selmont Baia Mare. Ea a mai jucat la Oltchim Rm. Vâlcea, Thuringer HC sau Brest Bretagne. Ea a participat la cinci ediții ale Campionatelor Europene, la trei Campionate Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016.

About Author